Hetty van Moorsel - Van der Lande
Interior Decorating
Hoge Nieuwstraat 34 d
2514 EL 's-Gravenhage
Tel. / Fax 070-363 54 69


Hetty van Moorsel-Van der Lande heeft meer dan 20 jaar ervaring in advisering en inrichting van huizen, buitenplaatsen, residenties (banken/kantoren) en hotels.

Zij gaat uit van de karakteristiek en stijl van gebouw, huis, omgeving en locatie. Daarin wordt een sfeer gecreŽerd die eigen is aan de omgeving, geÔnspireerd door haar zeer uitgebreide en prachtige stoffencollectie.

 

Zo wordt in intensief overleg met de cliŽnt een zeer harmonieus beeld bereikt. De zelf ontworpen banken, stoelen en tafels worden op wens van de cliŽnt op maat geleverd. De gordijnen en bekleding van de meubels worden met allure en finesse daarop afgestemd en zeer vakkundig gemaakt.

 

Voor overleg is Hetty's Interior Decorating B.V. dagelijks bereikbaar per telefoon en fax onder nummer 070 - 363 54 69.

Haar showroom is te bereiken aan de Hoge Nieuwstraat 34 D (aan de overzijde van de Hofvijver en Toernooiveld) te 's-Gravenhage.

De showroom is geopend iedere woensdag en donderdag van 10.00 - 17.00 uur, verder kunt u alle andere dagen komen op afspraak.

Plattegrond

 

 


Ga naar happytown.nl
Den Haag, Hetty van Moorsel,\\\'s-Gravenhage, meubelstoffering, Interior Decorating, Interior, Decorating, Hetty, van, Moorsel, stoffen, stoffencollectie, banken, stoelen, eigenontwerp, gordijnen, meubels, bekleding, wonen, woonaccessoires, meubelen, kasten, vazen, lampen