LA BELLE EPOQUE
Dealer van GISO-verlichting, GISPEN-lampen
Lange Hezelstraat 43a
6511 CC Nijmegen
Tel. 024 - 3221670

www.labelle-epoque.nl
Film La Belle Epoque 

mailadres: a.t.gjetten@freeler.nl


Bij de sfeervolle woonwinkel La Belle Epoque vindt u zowel meubels als accessoires. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in art deco-verlichting uit de jaren '20 en '30 van de vorige eeuw. Behalve authentieke verlichting, verkopen wij ook nieuwere modellen en GISPEN-verlichting van de firma Giso. Kristallen kroonluchters behoren tevens tot ons assortiment. Maatwerk is te allen tijde mogelijk. 

 

NIEUW!!!

Wij verkopen ook "vrouwelijke"damesmode van kleine merken.


Onze middeleeuwse kelder met o.a. buitenverlichting is zeker de moeite van het bezoeken waard.

Wij nodigen u uit, om met ons te komen genieten van al het andere mooie dat onze winkel te bieden heeft, zoals de  collectie zilveren jugendstil sieraden. U vindt bij ons ook gemailleerde Franse huisnummers evenals prachtige, kleine antieke hebbedingetjes die wij tijdens onze strooptochten in ons geliefde Frankrijk voor u op de kop hebben weten te tikken. Sinds 2007 verkopen wij vrouwelijke damesmode tegen betaalbare prijzen.

Tegen de kostprijs van 7.95 verzenden wij artikelen tot 10 kg per verzekerd vervoer. Vraag onze prijzen aan; wij geven dan ook aan of iets verzendbaar is en of het voorradig is, c.q. wat de levertijd zal zijn. Is het in voorraad en verzendbaar, dan vragen wij om betaling vr verzending.


Ervaar het "Joie de Vivre-gevoel" bij ons en in het Bourgondische Nijmegen. Hebt u geen zin om uw bezoek aan Nijmegen tot n dag te beperken, dan kunt u dat bezoek verlengen in onze zeer luxe en sfeervolle Bed-and-Breakfast: "Le Rve": een prachtig appartement op loopafstand van station en Oude Stadscentrum, in Rivira-Maison sfeer ingericht. U kunt daar genieten van de luxe hotelsfeer van weleer.

Voor meer informatie klik op Le Rve

Wij heben ook drie appartementen die verhuurd worden als B&B IN het centrum: La Cit, La Rose en Le Charme

 
Filmpje waarin ze alledrie te zien zijn:

Zie ook onze tweede B&B in Nijmegen www.benb-nijmegen-lacite.nl

 

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag 13.00 - 17.30
Woensdag 13.00 - 17.30
Donderdag 13.00 - 21.00
Vrijdag 13.00 - 17.30
Zaterdag 11.00 - 17.00

Ga naar happytown.nl