La Perle
Twijnstraat 69
3511 ZJ Utrecht
Tel. 024 - 3773568
a.t.gjetten@freeler.nl
   

La Perle :  de parel van Utrecht

In het mooie museumkwartier in het centrum van Utrecht, omringd door de schoonheid van monumenten, musea, parken en grachten, vindt u La Perle.

La Perle is een ruim stadsappartement, dat meer biedt dan een luxe hotelsuite. Hier kunt u resideren in kamers die niet zouden misstaan in een Frans Landhuis.

 

Tot uw beschikking staan: een prachtige ruime woonkamer met eigen keuken, een grote romantisch-Franse slaapkamer met twee boxspringmatrassen en een sfeervolle badkamer met ligbad. Om de hoek vindt u de bioscoop in het Louis Hartlooper complex en de gezellige terrassen van Ledig Erf; de Oude Gracht is uw achtertuin evenals een wandelpark.

 

Hebt u het zo naar uw zin, dat u de deur niet meer uit wilt, dan kan dat; de  keuken is prima geoutilleerd met o.a. mooi serviesgoed, pannen, glazen, bestek, senseo-apparaat, kleine oven, mixer en waterkoker. U kunt dus uw eigen chef-kok zijn.

 

De grote werk- /eettafel met internet-aansluiting maakt het appartement ook zeer geschikt als verblijf voor zakelijke gasten.

 

Om de privacy van onze gasten te waarborgen, wordt de koelkast vr aankomst zodanig gevuld, dat men op zijn eigen tijdstip zelf van een uitgebreid ontbijt kan genieten. Zowel alcoholische als non-alcoholische dranken, fruit en fris zijn bij de prijs inbegrepen.

 

La Perle bestrijkt de bovenste 2 etages van een gemeentelijk monument uit 1690, dat recent is omgetoverd tot een multifunctioneel gebouw.

 

Op de begane grond is de modezaak G.U.R.U.'S gevestigd, en in de werfkelder is een spirituele ruimte ingericht voor meditatie, yoga en ayurvedische massage. Deze kunt u ter plekke reserveren bij Antar Khirad of liever vooraf via gurus@casema.nl .

 

Overigens is La Perle een zusje van Le Rve in Nijmegen, de eerste B&B van Ton en Marlies met hetzelfde concept: een stadsappartement met maximale privacy. Een gast schreef in hun gastenboek: "Als er een sterrensysteem voor zou bestaan, verdient Le Rve wel 4 sterren. In ieder geval een extra B: Beautiful Bed and Breakfast". 

Zie ook  www.le-reve.weekendhotel.nl

 

La Perle biedt plaats aan 2-4 personen. In de woonkamer staat een bedbank die kan worden uitgeklapt tot een comfortabel tweepersoonsbed met lattenbodem.

 

De prijs per nacht voor het gehele appartement incl. ontbijt en drankjes is 115 euro voor 2 personen en 175 euro voor 4 personen. U bent welkom vanaf 15.00 u. en u kunt blijven tot 11.00 u; andere tijden in overleg met Antar en Meijke, uw gastheer en gastvrouw.

 

Roken en huisdieren zijn niet toegestaan bij La Perle.

 

La Perle, Twijnstraat 69, 3511 ZJ UTRECHT

   
Reserveren kan via          

024 377.35.68 's morgens/'s avonds
024 322.16.70 13.00 - 17.00 uur
a.t.gjetten@freeler.nl

Ton Jettenen Marlies Fuchs


Ga naar happytown.nl
Utrecht, Reve, La, Perle, Bed, &, Breakfast, Bed, en, and, breakfast, bed, and, breakfast, hotel, overnachten, hotelrestaurant, pension, logies, loge, gast, logeren, Utrecht, B&B, gastenkamer